15/2/16

IM: LA POCA ACTITUT I CONFIANÇA EN NOSALTRES ENS VA PASSAR FACTURA

Categoría
Grupo
Jornada
Local
Visitante
Resultado
Parciales
INF MASC
1
12
SJO
C.V.PORTOL
0-3
14-25/21-25/22-25




La jornada 12 ens visitava el C.V.Portol. Ens suposava un partit on haviem de demostrar tot allò que duiem entrenant al llarg de la temporada. Era un dels partits més forts que ens quedaven i així va ser.

El primer set no estarem gens pendent d’allò que tocava. Les recepcions no anaren allà on tocava, i com ja sabem si no hi ha una bona recepció la colocció i l’atac no funciona. A tot això hem de sumar que el joc era molt desordenat, a més el punt més important es que...
durant tot el set es fallaren 10 serveis, i tenent tants de errors no es pot guanyar un set i molt menys amb un rival com el Portol.

El segon set intentarem començar des de zero, i poc a poc ho aconseguirem. Les recepcions anaren molt millor i com a conseqüència l’atac va funcionar més, no es fallaren tants de serveis i això ens va donar més avantatge ja que és un dels punts forts del nostre equip. No aconseguirem tenir més avantatge que dos punts i això ens va pasar factura al final del set on l’equip contrari amb molta sort tenguè tres o quatre jugades on la pilota pegà a la xarxa i caigué al nostre camp sense massa opció de poder aixecar-la. Això va fer que els nins es desmotivàssin una mica i el set va tornar a ser per l’equip contrari.

El tercer set interarem animar-los el màxim possible ja que estaven una mica cap baixos per haver perdut el set anterior de la manera que va ser. Poc a poc anaàrem pujant de cop amb el servei fins a un punt que aconseguirem 11 punts de diferència, i probablement això va ser el motiu pel qual els nins es relaxaren i deixaren que els portolans recuperassin aquests punts. El resultat va esser que el set tornar a ser per ells i com a conseqüència el partit.

Cal dir que a moments es va veure un bon joc per part dels jugadors, però també es cert que quan algú fallava no s’ajudaven entre ells i es veren moltes males cares i poca actitud, això també va ser uns dels motius per el qual no aconseguirem fer més mal a l’equip contrari.

Gràcies a tots aquells que ens vengueren a veure, seguirem fent feina per poder obtener millors resultats.