22/10/16

COMENÇANT EL CAMÍ AMB BONÍSSIMES SENSACIONS

Categoria
Grupo
Jornada
Local
Visitant
Resultat
Parcials
INF FEM A
G1
1
Medina Mayurqa
Sant Josep
3-0
25-14/25-16/25-19




Raquel (entrenadora IFA)
No fa més d’un mes i mig que l’equip infantil femení A començava la nova temporada, una temporada que començava amb canvis d’entrenadors i amb companyes noves, unes amb més experiència que altres, però totes amb la mateixa il·lusió. El procés d’adaptació als primers entrenaments semblava que seria llarg, però després del primer partit, puc dir que estem més que adaptades i que som un gran equip.  

En poc temps hem estat capaces de fer passes de gegant i arribar al primer partit assolint tots els canvis proposats per les entrenadores, els més importants, canvi de tàctica i començar a jugar per zones més definides. Tot i així, el partit es va perdre, però puc ben assegurar que les nostres jugadores es van anar molt més contentes que les rivals, les quals havien guanyat. 

El partit va començar amb nerviosisme, ja...
que davant teníem un equip fort, amb cares conegudes, ja que algunes jugadores del Medina Mayurqa han format part del nostre club fins la temporada passada. Va iniciar el partit igualat, fins al 15-15 anàrem punt a dalt o punt a baix, fins que una jugadora rival coneguda va marcar la diferència amb un parell de serveis. Al segon set, fent una sèrie de canvis, vàrem remuntar un parcial de 15-5 fins al marcador final de 25-16, i al tercer set vam arrancar tard, però si el set es guanyés als 30 punts, l’haguéssim guanyat, però més val perdre de la manera que ho vam fer, lluitant fins al final i amb un ambient de volei ESPECTACULAR. Aquells que hi estareu a l’escola Santa Magdalena Sofía podeu entendre del que parlo. Pareixia que esteiem a casa i cada punt que vam anar fent es celebrava com l’últim de cada set, tant per les jugadores, com per la banqueta, com pels pares, com per l’afició, inclús per les entrenadores.

Aprofitant aquesta crònica del nostre primer partit, vull fer una petita reflexió: És trist veure que al volei balear encara existeix allò de trucar/parlar amb jugadores infantils oferint un equip millor i/o oferir ser les estrelles d’un equip. A n’aquestes edats encara són nenes molt influenciables, i el que s’ha de potenciar és el bon ambient dins l’equip, el gaudir jugant a volei, el compromís amb l’equip, el respecte a la resta de rivals, i sí, la competitivitat també, però fent entendre que no és el més important. De totes maneres, donar l’enhorabona al Medina Mayurqa per la victòria. 

Un inici de temporada molt bo, que ens dóna forces per a seguir lluitant, per a seguir fent feina, per seguir amb il·lusió, amb confiança, això sí, poc a poc i amb bona lletra, que la temporada és llarga i ens queda molt camí per aprendre i per anar demostrant que som UN GRAN EQUIP. 

Finalment agrair a LA MAGNÍFICA AFICIÓ que tenim, tant pares com jugadores de l’infantil B que es desplaçaren després del seu partit a veure el nostre. Partits com el de divendres t’ajuden a veure que la feina que es fa a l’equip, al club, val moltíssim la pena.